Om TV-aksjonen

TV-aksjonen NRK Kirkens Bymisjon skal skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

I Norge i dag er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng i sove i, andre har ingen å snakke med. Årets TV-aksjon skal åpne dører og invitere flere inn i varmen. Fordi ett møte kan endre et liv – og flere møter kan endre et helt samfunn. Pengene som samles inn skal gå til å skape 700.000 nye menneskemøter.

Våre nettsider

Giverstafett.no - TV-aksjonens giversider 

Dette er giversiden til blimed.no. Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på denne siden (Giverskjema).

Du vil få tilsendt faktura med KID, i tillegg til en giverdiplom. Det er også mulig å gi ditt bidrag med Vipps eller kortbetaling. Faktura kan lastes ned som en PDF etter innsendt bidrag. På denne siden kan du også se resultater for årets aksjon, leke med statistikk for din kommune/fylke, sammenligne deg med andre, og utfordre noen du kjenner til å gi. 

Blimed.no - TV-aksjonens hovednettside 

Blimed.no er TV-aksjonens hovednettside. Her kan du blant annet lese mer om årets TV-aksjon, samt om hvordan man kan engasjere seg. Gå inn på blimed.no for å lese mer.